Sjukgymnast Göteborg

Referenser


Annika

Dr Annika Landgren, Verksamhetschef på vårdcentralen Johannesvården

"Fysioterapeut/Sjukgymnast Ulf Åberg känner jag som en varmhjärtad och trevlig person med stort engagemang för sina patienter"


Bittan

Bittan Ekman, Verksamhetschef på beroendecenteret Trappa Upp/Ut

"Sjukgymnast/Fysioterapeut Ulf Åberg är en mycket kompetent och fin människa. Hans hjärta brinner för att hjälpa människor med det lilla extra, att se varje patient med dess olika behov både fysiskt och psykiskt."


Khaddi

Khaddi

”Detta har funkat bra för mig. Det har hjälpt mig.”

Khaddi Sagnia (Göteborg och Sveriges stora friidrottstalang, gren längdhopp) har fått stötvågsbehandling och biolight behandling för sitt ben.


Sven

Sven

"Jag är bättre. Det är fantastiskt. Nu kan jag börja gå igen som jag längtat efter. Jag har inte kunnat gå på grund av sådan ryggsmärta. Men nu kan jag det igen."


Olivia

Birgit

"Detta är ju underbart. Jag känner mig bra och kan nu ligga på vänster axel som jag inte kunnat på länge. Jag är så tacksam."


Olivia

Olivia

"Jag känner nu att jag kan börja röra på foten, vilket jag inte kunnat på 15 år. Det är ett mirakel!"


Ulla

Ulla

"Jag tycker det varit fantastiskt. Efter tre gånger så var min rygg bra tack vare Ulfs hjälp. Sedan har jag problem med min axel men tack vare stötvågsbehandlingen så får jag hjälp och blir bättre och bättre."


Kajsa

Kajsa

"För tjugo år sedan ramlade jag nedför en trappa och slog i mitt lår mycket illa. Detta har inneburit svullnad som en lårkaka med sämre känsel och även nu ont i knät. Tack vare Ulfs behandling med stötvåg så har jag nu blivit successivt bättre efter tre behandlingar. Det är helt otroligt!"


Bella

Bella

"Jag tycker det är bra med sjukgymnastik och helheten. Detta är bra för mig!"


Elisabeth

Elisabeth

"Jag har blivit så mycket bättre sedan jag började träna och sedan jag fått stötvåg för min rygg."


Carina

Carina

"Jag kom och kunde nästan inte röra nacken. Nu efter behandling (stötvågsbehandling) så kan jag röra mig nästan helt fritt. Det är fantastiskt!"


Tacksam patient

Tacksam patient

"Jag har i flera år inte kunnat sova men nu börjar jag känna normal trötthet tack vare Biolight behandling och jag börjar kunna sova. Det känns otroligt."


Gunvor

Gunvor

"Tidigare fick jag sitta och ta på mig skorna såhär (visar stelt och stegvis), men nu efter behandlingen kan jag röra mitt knä lätt och ledigt. Detta är inte klokt. Jag kan gå i trappan och jag förstår inte, men jag blir så tacksam. Jag har känt mig lite förbrukad, du vet när man är så gammal som jag (89 år) så är det väl inget att satsa på, men samtidigt vill jag vara med, kunna gå."

Jag berättade för Gunvor om de fina, vackra veteranbilarna, som många fixar och får igång igen. Så fina och eleganta. Biolight lampan och behandling första gången, tre program; Drainage 2, Acute och Follow upp – fick denna dam på fötter igen.


Lillemor

Lillemor

"Jag känner mig piggare, klarare i huvudet. Tidigare var det som en tjock gröt i huvudet, men inte nu. Jag har märkt att jag blivit mera social, vilket är roligt. Egentligen är det fantastiskt".

Lillemor har fått några gångers Biolight behandling.


Lillian

Lillian

"Jag har inte varit såhär bra på många år. Så glad över att ha fått hjälp, efter år av värk i ryggen. Ja, jag har också blivit rörligare”.

Detta efter att Lillian har fått stötvågsbehandling för rygg och skuldror samt kommit igång med träning.


Kjell

Kjell

"Jag har fått ett nytt knä! Såhär bra har jag inte varit på flera år".

Efter två behandlingar med Biolight.


Britt-Marie

Britt-Marie

"Äntligen blev jag av med min jobbiga nacksmärta!

I över ett halvår hade jag konstant smärta i nacken, mest på ena sidan. På nätterna var det nästan värst och jag visste inte hur jag skulle ligga för att få sova ordentligt. Olika ställningar prövades och olika kuddar med varierande tjocklek och innehåll, från dun till speciella tempura-nackkuddar. Inget hjälpte, och när jag vaknade efter den dåliga nattsömnen var jag ordentligt nackstel med intensiv smärta så fort jag rörde det minsta på huvudet. Efter en plågsam morgongymnastik och insmörjning med inflammationshämmande och smärtstillande krämer lättade det en liten aning. Men ont hade jag hela dygnet.

Doktorn skrev ut mediciner, min massör knådade, ömsom försiktigt och ömsom intensivt. Det kändes bättre för stunden men blev sämre igen innan jag ens hade hunnit tillbaka hem. Jag prövade värme och jag prövade kyla, med samma dåliga resultat. Så testade jag stötvågsbehandling hos Sjukgymnast Göteborg. Nu, efter tre behandlingar om 4-5 minuter vardera, är jag i stort sett helt återställd.

Så enkelt var det och så fort gick det. Gissa om jag är nöjd!"


Elvira

Elvira

Jag har haft muskel och ledvärk sedan flera år tillbaka. Denna sjukdom (som har ett namn – Sjukgymnast Göteborg anm) ger smärta, värk och jag har vaknat mitt i natten av värk i min kropp. På morgonen har jag varit mycket stel och inte kunnat röra mig. Har jag suttit under dagen så har jag även då haft svårt att röra mig efter sittandet. Jag har inte kunnat gå ned på huk, inte kunnat krama min man och jag har försökt att le, men inuti mig har jag haft ont och känt mig både negativ och irriterad. I slutet av dagen grät jag alltid.

Nu har jag behandlats med Biolight lampan varje dag i 3 veckor och jag är nästan helt frisk. Jag kan sova en hel natt och har ingen smärta. Jag kan röra mina fingrar som jag inte kunnat tidigare. Och jag kan laga mat, gå med mina barn till förskolan. Min man säger ”- jag har nu en lycklig hustru och min familj är nu lycklig”. Förra helgen gick vi i familjen ute i Änggårdsbergen 2 timmar. Tidigare har jag knappt kunnat gå mer än en liten, liten bit och varit så stel av smärta. Ulf kallar Biolight lampan för ”mirakel lampan” och jag håller med. Detta är ett mirakel, det som hänt mig.


Veronica

Veronica

Jag har haft problem med min höger arm/axel cirka 1½-2 år då jag gjorde ett takarbete i häst stallet. Jag har vaknat av att det gör ont i axeln och det tar på humöret att ha ont varje dag.

Efter två behandlingar med Stötvågsbehandling och efterföljande Biolight behandling, kan jag nu få upp mina armar fullt och jag kan simma, som jag längtat efter. Det känns härligt.


Anna

Anna

Jag fick en skada på baksidan av låret och har testa olika metoder att bli av med smärtan. Det var så illa att jag blev heltidssjukskriven och jag kunde varken gå eller stå och tillbringade min dag i soffan. Jag fick tipset om Biolight och kom i kontakt med Sjukgymnast Göteborg. Ulf Åberg behandlade mig en längre tid med Biolight. När jag hade blivit lite bättre så behandlade han även med Ultraljud. Kombination av Biolight och Ultraljud tillsammans gjorde att jag blev av med smärtan och kunde gå igen! Nu är jag tillbaka på jobbet och jag är så tacksam & lycklig att jag fick hjälpen av Ulf Åberg, Sjukgymnast Göteborg. Så tack Ulf att jag har fått mitt liv tillbaka! Mvh Anna Lemborn


Sandra

Sandra

Jag hade ont i 10 år av plantar fasciit (hälsporre) och fick 7 stötvågsbehandlingar och nu är jag bra. Det är fantastiskt. Det finns hopp!


Anne

Anne

Det går att påverka en kronisk sjukdom som kemisk intolerans men det kan ta tid och kosta. Biolight behandling har hjälpt mig tillsammans med andra behandlingar. Framförallt har Biolight lampan haft effekt på "hjärndimman", tröttheten och nackvärken som jag har besvärats av i många år.


Ingrid

Ingrid

Det bästa som hänt mig. Jag har haft ont i många år (nackartros) och gått på många olika behandlingar, men det har inte hjälpt mig. Nu fick jag nys om Biolight behandling och fick pröva detta under en behandlingsperiod och har varit bra i 1 års tid. Nu kör jag en ny omgång.


Mary

Mary

Jag är väldigt nöjd med behandlingen. Jag märker skillnaden och har inte längre den intensiva värken. Det släpper lättare när det kommer.

Mary slog i ryggen vid skuldran för ca 5 år sedan. Hon fick träningsprogram men detta hjälpte henne inte. Hon har fått Biolight behandling, två program och Stötvågsbehandling. Detta har hjälpt henne.


Kenta

Kenta

Jag fick problem med hälen och fick diagnos slemsäcksinflammation. Behandlade mig med Biolight lampan och efter ca 1 vecka var jag bra och kunde släppa mina mediciner.


Mirsada

Mirsada

Jag har haft mycket stress som påverkat mig negativt. Nu jobbar jag med mig själv. Jag har fått Biolight behandling och blivit mycket mjukare i mina axlar, i bröstkorgen och i benen där jag varit stel förut. Biolight har hjälpt mig.


Magdalena

Magdalena

Efter över tre års smärta i foten som resulterat i överansträngda senor, Mortons syndrom, nedsatt rörelse, benödem och artros är det underbart att kunna bli så här mycket bättre och nästan helt smärtfri. Fantastiskt!

Magdalena har behandlats med Biolight lampan.


Lorenna

Lorenna

Jag har en bra erfarenhet tidigare av Stötvågsbehandling för min armbåge. Nu fick jag besvär och ont i min höft och hade haft detta ett längre tag. Jag ville pröva Stötvågsbehandling igen. Har fått både Stötvågsbehandling och Biolight behandling och är nu nästan helt bra. Kan åter igen träna och idrotta.


Johnny

Johnny

Jag fick pga. en magbakterie svår ihängande ledvärk i fötter och axlar. Biolight lampan medverkade till att smärtan minskade och jag kunde dessutom komma igång med min löpträning ordentligt. Under de första behandlingsdagarna kunde man med blotta ögat se att svullnaden på vänster fot gick ned på ett sätt den inte gjort tidigare. Jag vill verkligen behandla mig med Biolight igen om värken kommer tillbaka.


Susann

Susann

Mitt ryggskott gav med sig omgående av Biolight behandling!


Ulla

Ulla

Efter besöket blev jag helt bra... inget ont någonstans... fantastiskt.

Detta efter en gångs Biolight behandling för knäledsdistorsion (knästukning).


Gustaf

Gustaf

Jag är en aktiv person och har alltid gillat träning. Mina axlar har blivit så mjuka tack vare Biolight behandlingen. Fantastiskt!

Gustaf har haft tunga jobb som lastbilschaufför och har slitit ut sina axlar. Tack vare Biolight har han upplevt stor positiv förändring vilket gett honom livskvalitet.


Maja

Maja

I kombination av rehabträning och Biolight lampan upplever jag framsteg mot skadefri, äntligen! Efter ett fåtal gånger kände jag skillnad med Biolight lampan och metoden är något jag tror på!

Maja (aktiv gymnast) har haft benhinneinflammation och stressfraktur. Hon är nu undersökt och har ingen benhinneinflammation eller stressfraktur.


Monica

Monica

Jag är mycket bättre. Jag hade sådan värk i axlar, skuldror och nacke att jag inte ens kunde sova. För mycket stress och belastning. Jag har behandlat mig med Biolight lampan hemma. På morgonen har jag fortsatt lite ont, men på dagarna och kvällen så känner jag inte ens av det. Jag är väldigt tacksam för att jag fick pröva denna lampa. Den har helt klart hjälpt mig!


Rebecka

Rebecka

Jag har varit hos Ulf och fått hjälp med min fot samt knä. Har fått stötvågsbehandling för foten och Biolight behandling för mitt knä. Jag har fått snabb och bra hjälp och dessa behandlingar har hjälpt mig mycket.

Svensk friidrottare (tresteg och längdhopp) tävlande för ÖIS, med i Svenska landslaget. Hon vann SM-guld i tresteg inomhus år 2017.


Ulrica

Ulrica

Min högra hälsena är helt bra även om den fortfarande är större än min vänstra men så har det varit sedan många år tillbaka när jag första gången fick problem. Det är cirka 20 år sedan. Jag är så nöjd!

Pat som fick sju stötvågsbehandlingar (Shockwave therapy) för besvärande höger hälsena som besvärat henne i många år. Denna kvinna behövde också inlägg och skaffade detta. Hon är nu helt bra och glad.