Referenser

”Biolight i kombination med stötvågsbehandling har lett till att mina benhinnor återhämtat sig rekordsnabbt! Tidigare har benhinneinflammationer tagit mig cirka 10 veckor för att överkomma. Med biolight har tiden kortats ned till 3 veckor. Efter biolight behandlingen har jag återgått till min träning och nu slagit et flertal personliga rekord.””.

Amed

”Jag har fått ett nytt knä! Så här bra har jag inte varit på flera år”.

Efter två behandlingar med Biolight.

Kjell

”Jag har haft ont i 20 år. Först när jag kom till Ulf så har smärtan i min rygg brutits. Det är som balsam, känns underbart!”

Cecilia har fått program Drainage 2, rygg i kryss samt program Acute för sin rygg 3 gånger. Hon kände direkt att något hände i positiv riktning. Vad säger man? Vad säger jag som sjukgymnast: – Det var fantastiskt att få uppleva detta.

Cecilia

”Efter besöket blev jag helt bra… inget ont någonstans… fantastiskt.”

Ulla – Detta efter en gångs Biolight behandling för knäledsdistorsion (knästukning).

Ulla

”Jag är en aktiv person och har alltid gillat träning. Mina axlar har blivit så mjuka tack vare Biolight behandlingen. Fantastiskt!”

Gustaf har haft tunga jobb som lastbilschaufför och har slitit ut sina axlar. Tack vare Biolight har han upplevt stor positiv förändring vilket gett honom livskvalitet.

Gustaf

”I kombination av rehabträning och Biolight lampan upplever jag framsteg mot skadefri, äntligen! Efter ett fåtal gånger kände jag skillnad med Biolight lampan och metoden är något jag tror på!”

Maja – en aktiv gymnast som har haft benhinneinflammation och stressfraktur. Hon är nu undersökt och har ingen benhinneinflammation eller stressfraktur.

Maja

”Efter att ha haft problem med värkande skinkor i ca 1,5 år och muskelbristning på lårens baksidor som följd och ett otal variationer av egenbehandling som den sjukgymnast jag är, fick jag förmånen att testa stötvåg och Biolight lampan hos Ulf.

Redan efter första gången kändes det att något positivt hände. Efter två behandlingar med stötvåg och Biolight koncentrerades behandlingen till endast Biolight lampan intensivt där jag behandlade mig själv, hemma. Efter en kortare period kunde jag återgå till min löpning och känner att jag tillbaka på banan igen.

Jag kan varmt rekommendera Ulf som med stort engagemang tog sig an mig och min ömmande kropp.”

Ingela

”Det går att påverka en kronisk sjukdom som kemisk intolerans men det kan ta tid och kosta. Biolight behandling har hjälpt mig tillsammans med andra behandlingar. Framförallt har Biolight lampan haft effekt på ”hjärndimman”, tröttheten och nackvärken som jag har besvärats av i många år.”

Anne

Medicinsk fotvård

Hos Sjukgymnast Göteborg finns nu Anjas Medicinska Fotvård. Anjas Medicinska Fotvård är en privat enhet som inte har avtal med landstinget. Oavsett så har vi alla fötter som vi använder: Ta hand om dina fötter - de är viktiga!

Klicka här för mera information

Bokning

Du bokar tid hos oss antingen via e-post eller telefon.

Vi ber dig uppge namn, telefonnummer och e-post adress när du kontaktar oss så att vi snabbt kan nå dig.

031-82 95 00
info@sjukgymnastgoteborg.se