boktrad

Terapi för att må bättre

Livet kan innebära kriser, nedstämdhet, eller att man inte förstår varför man mår psykiskt dåligt, samt sjukdomar, trauman, utmattning, ångest och stressrelaterade besvär eller annat som frestar på och som ger symtom (tecken) både till kropp och till själ.
Vi är alla både helhet och enhet.

Det finns hopp.

Ser du det lilla skottet, som kommer ut från bokträdet som är över 80 år. Det är mäktigt att en sådan livskraft finns i naturen år efter år. Och svar, ja, det finns även livskraft i människan livsträd.
Det är hoppfullt att veta och känna till, även om man känner sig helt vissen och tömd på all livskraft. Det finns ett inre liv i alla människor precis som i ett träd.

Ibland behöver jag som människa (individ) träffa någon som kan lite mer än jag själv, som är utbildad professionell terapeut – samtalsterapeut.

Att en vårdpersonal, legitimerad sjukgymnast har psykoterapi kompetens och kan vara samtalsterapeut och/eller psykoterapeut känner inte många till, men så är det.

Vi är många vårdgivare i Sverige som förutom vår examen, har långa vidareutbildningar och därmed kompetens för att utföra psykologisk behandling. Och vi som jobbar med terapier, har handledare och handledning.

Ulf Åberg har lång erfarenhet av samtalsterapi (psykoterapi) och av psykiatrisk, psykosomatisk sjukgymnastik.
Mottagningens vision är att möta varje person utifrån ett helhetsperspektiv.

Varmt välkommen att boka tid för ett inledande besök. Mottagningen ligger vid Marklandsgatan 35, Högsbo i Göteborg.

Patientavgiften är 200 kr och frikort gäller. Besöket är kostnadsfritt för dig under 20 år eller över 85 år. Avtal med Västra Götalandsregionen finns.

Du kan besöka oss utan Remiss.

Högkostnadsskydd och frikort gäller.
Besök avbokade senare än 24 timmar innan avtalad tid debiteras med avgift.

Ring, maila eller fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi inom kort!

Medicinsk fotvård

Hos Sjukgymnast Göteborg finns nu Anjas Medicinska Fotvård. Anjas Medicinska Fotvård är en privat enhet som inte har avtal med landstinget. Oavsett så har vi alla fötter som vi använder: Ta hand om dina fötter - de är viktiga!

Klicka här för mera information

Bokning

Du bokar tid hos oss antingen via e-post eller telefon.

Vi ber dig uppge namn, telefonnummer och e-post adress när du kontaktar oss så att vi snabbt kan nå dig.

031-82 95 00
info@sjukgymnastgoteborg.se