Kort om Sjukgymnast Göteborg

Sjukgymnast Ulf Åberg

Vår mottagning för sjukgymnastik drivs idag av Ulf Åberg, legitimerad sjukgymnast med över 35 års erfarenhet på området sjukgymnastik – fysioterapi. Ulf tog över mottagningen 2015, efter May Oskarsson som startade upp företaget 1993.

I år, 2023 har Sjukgymnastiken i Högsbo 30 års jubileum.

Ulfs breda kompetensområde sträcker sig över flera områden och utmärks av Primärvårdsrehabilitering, Försäkringsmedicin (FMC), Funktionshinderteam, Hemsjukvård, Hemrehabilitering, Psykiatrisk öppenvård samt slutenvård, samt arbete vid Barnklinik och vid sjukgymnastiken, Östra sjukhuset

Mottagningen har lång erfarenhet av olika skador/besvär i rörelseapparaten såsom nacke, axlar/skuldror, rygg, höftleder, knäleder, fotleder/fötter.

”Kropp och själ, utan en del är du inte en hel människa” (Hildegard von Bingen).

Vi människor är alltid en helhet. Om vi ständigt lever i pressat läge och om vi enbart presterar och aldrig tar tid för att vila, bara vara och återhämta oss, kommer det till slut att bli stressrelaterad ohälsa som ger olika besvär. Muskelspänningar kan bli för höga och kan ge smärta, värk och ohälsa. Detta kan i sin tur leda till utmattningssyndrom och svikt.

Därför finns även avspännings- och stressreducerande behandlingar vid mottagningen.

Vanlig patientavgift och ingen remiss behövs

Vi har avtal med Västra Götalandsregionen, vilket innebär att du kan besöka oss utan remiss.
Patientavgiften är 200 kr och frikort gäller. Besöket är kostnadsfritt för dig under 20 år eller över 85 år.

Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor! Ring maila eller fyll i vårt bokningsformulär så återkommer vi inom kort.

Varmt välkommen!

Medicinsk fotvård

Hos Sjukgymnast Göteborg finns nu Anjas Medicinska Fotvård. Anjas Medicinska Fotvård är en privat enhet som inte har avtal med landstinget. Oavsett så har vi alla fötter som vi använder: Ta hand om dina fötter - de är viktiga!

Klicka här för mera information

Bokning

Du bokar tid hos oss antingen via e-post eller telefon.

Vi ber dig uppge namn, telefonnummer och e-post adress när du kontaktar oss så att vi snabbt kan nå dig.

031-82 95 00
info@sjukgymnastgoteborg.se